İskenderun yöresindeki halk, Yumurta Bayramı'nı Akçalı'nın ardından Gözcüler beldesinin Çetillik Mahallesi'nde de kutladı.
Belediyenin Bahar Bayramı adıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, bölgede 14 Nisan tarihinin 'baharın gelişi' olarak kutlandığını söyledi.
Hatay milletvekilleri Abdülaziz Yazar ve Fuat Çay, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ile CHP Hatay İl Başkanı Halef Tiftikçi'nin de katıldığı etkinlikte konuşan belediye başkanı Güler, "Tabiatın kıştan kurtuluşu, canlılığın, bolluk ve berekete kavuşmanın simgesini coşkuyla karşılıyoruz" dedi. +enlik kapsamındaki kutlamada konuşan kaymakam Horozoğlu da, halkın geleneklerini yaşatmasının birlik ve beraberliği arttıran unsurlar olduğunu ifade etti.
(iskenderunses)