İskenderun'da bayram tatili yok!
Tarih: Tuesday, September 30 2008 @ 13:52:46 EEST
Konu: Spor


Teknik direktör Haluk Bulgurlu, deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor'u 1-0 yenerek 13 puan ile grup liderliğini sürdürdüklerini, en yakın rakipleri Adıyamanspor ile aralarında 3 puan fark bulunduğunu kaydetti.

Bulgurlu, Fortis Türkiye Kupası'nda sahalarında Kayserispor'a 5-1 yenilerek elenmenin moral bozukluğunu kısa sürede attıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye Kupası yolculuğumuz sona erince, lige konsantre olduk. Deplasmanda, Şanlıurfa Belediyespor karşısında etkili bir oyun oynayarak, 3 puanı almasını bildik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

Sahamızda konuk edeceğimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor için bayram tatili yapmadan çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz. Malatya maçında sakatlanan Recep dışında eksiğimiz yok."

(ajansspor)



Gönderen İskenderun Haber Sitesi
http://www.iskenderunum.com

Bu Hikayenin URL'i:
http://www.iskenderunum.com/modules.php?name=News&op=NEArticle&sid=1185