İskenderun Demirçelikspor'un FORTİS Türkiye Kupası'ndaki rakibi Kayserispor maçın oynanacağı 5 Temmuz Stadyumu'nda son kez antrenman yaptı.
Teknik kadro ve futbolcuların tamamının katıldığı antrenman öncesi İskenderun Demir-Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a çiçek takdim etti ve maçın centilmence geçmesi temennisinde bulundu.
Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, "İskenderun Demir-Çelikspor'un başarısını duyuyor ve izliyoruz. Genç ve koşan bir takımları var. Biz de buraya kupa maçı oynayama geldik. Avrupa ve lig kupalarının ardından bir de Türkiye Kupası maçları bizleri iyice yordu. Zevkli bir maç olacağı kanaatindeyim" ifadesini kullandı.
Kayserisporlu futbolcular, düz koşu ve ter idmanından sonra toplu olarak çalıştı.
Fortis Türkiye Kupası'nda İskenderun Demir-Çeliksor ile Kayserispor 24 Eylül Çarşamba günü Saat 15.00'te karşı karşıya gelecek.
(CİHAN)