İskenderunum.com - Ana Sayfa
  Bize reklam verebilirsiniz. 
Ana  Sayfa Yeni Ürünler İndirimli Ürünler Kampanyalar Müşteri Hizmetleri
İsdemir Vakfı'nın Mali Kongresi Yapıldı
İskenderun Demir Çelik Fabrikaları'nda (İSDEMİR) çalışan işçilerin üyesi olduğu İSDEMİR Vakfı'nın mali kongresi gerçekleştirildi. Vakıf Başkanı Cengiz Gül, "4 bin üyesi, 106 milyon YTL sermayesi, 11 milyon YTL sıcak parası bulunan İSDEMİR Vakfı, işçilerimizin geleceğidir" dedi.

İskenderun Demir Çelik Fabrikaları'nda (İSDEMİR) çalışan işçilerin üyesi olduğu İSDEMİR Vakfı'nın mali kongresi gerçekleştirildi. Vakıf Başkanı Cengiz Gül, "4 bin üyesi, 106 milyon YTL sermayesi, 11 milyon YTL sıcak parası bulunan İSDEMİR Vakfı, işçilerimizin geleceğidir" dedi.


İSDEMİR'in özelleştirilmesinin hemen sonrasında kurulan İSDEMİR Vakfı'nın mali kongresi, İSDEMİR İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreye; İSDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Uğur Yılmaz, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Recep Özhan, Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Fikret Başbuğ, İSDEMİR Vakfı Başkanı Cengiz Gül, vakıf yöneticileri ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Mustafa Özdemir'in yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede, Vakfın 2007 yılı bütçesi ve 2008 yılı tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Kongrede bir konuşma yapan İSDEMİR Vakfı Başkanı Cengiz Gül, Vakfın, İSDEMİR işçisinin geleceği olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"İşçilerimiz İSDEMİR'in hissedarıdır. Oyak'la kalkınan İSDEMİR hızla büyüyor ve kar ediyor. Bu kapsamda işçilerimiz de Vakfımız da kalkınarak büyüyor. Yatırımlarından ve işçisine verdiği özgüvenden ötürü Oyak yönetimine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çelik sektöründe İSDEMİR Türkiye'de ve dünyada farklı bir noktaya gelecek, biz bunu istiyoruz. Bugün çalışanların İSDEMİR'de 106 milyon YTL payı var. Dolayısıyla İSDEMİR, işçisinin de şirketidir. Bu fabrikada çalışanların payı var. Bu çalışanlar için de yönetenler için de gurur duyulması gereken bir olgudur. Biz şeffaf bir yönetim politikasıyla Vakfı yönetiyoruz. Giderleri sıfır lira, yani gideri olmayan Vakfımızın mali tablosunu her ay üyelerimizin maaş bordolarına yansıtıyoruz. Üyemiz, Vakfın mali durumuyla ilgili her bilgiyi çok net bir şekilde görebiliyor. Vakfın giderlerinin olmaması elbette İSDEMİR yönetiminin sayesinde olmuştur, buradan yönetim kurulu üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. İSDEMİR Vakfı işçilerimizin, üyelerimizin geleceğinin teminatıdır. Buna hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Yılmaz, İSDEMİR'in dünya şirketi olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini ve İSDEMİR Vakfı'nın da bu manada önem taşıdığını belirterek, "Vakıf, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir teminattır, onlara her alanda iyi bir gelecek bırakmak zorundayız. Birey olarak çocuklarımıza ekonomik anlamda bir gelecek hazırlarken, İSDEMİR olarak gelecek nesillere öncelikle temiz bir çevreyi miras olarak bırakmamız gerekmektedir.

Dünya şirketi olma yolunda ilerlerken değerimiz çok artıyor. Buraya çok ciddi yatırımların yapıldığını hep birlikte görüyoruz. Artık geri dönülmez bir yola çıkmıştır. İSDEMİR bugün yılda 6 milyon ton çelik üretmeyi hedeflediğimizi konuşuyoruz. 3.6 milyon ton üretimi bugün fiilen yapıyoruz. Günde artık 10 bin ton üretim yapıyoruz. Özelleştikten sonra 6 yılı geride bıraktık, 1-2 yıl içerisinde 6 milyon ton üretimi hep birlikte göreceğiz. Bu bir ekip işi, bu işe gönül verdik, hep birlikte başaracağız. Dünya şirketi olma yolunda sadece çevreye yaptığımız yatırım 200 milyon dolara yaklaştı. Bunun etkilerini önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Tertemiz, pırıl pırıl kazanan, kar eden en kaliteli ürünü üreten kazasız bir İSDEMİR bizimdir arkadaşlar" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vakıf Başkanı Cengiz Gül, bir İSDEMİR işçisi ve onun kızıyla, "İSDEMİR Vakfı bizim geleceğimizdir" sloganıyla fotoğraf çektirdi.

(İhlas Haber Ajansı)


Bu haber 3068 defa okunmuştur.

Tarih: 03.05.2008 Saat: 20:02 Gönderen: Utku

 
Haber Seçenekleri
 Yazdırılabilir Sayfa  PDF Format 

Reklam

Haber Oylama
Haber puanı: 0
Toplam Oy: 0


Lütfen bir saniyenizi ayırarak bu anketi yanıtlayın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
Regular
Kötü
Çok Kötü


"İsdemir Vakfı'nın Mali Kongresi Yapıldı" | Giriş Yap/Kayıt Ol | 0 Yorumlar
Başlangıç:   Mod:   Sıralama:
Misafirler yorum yazamaz.
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden İskenderun Haber Sitesi sorumlu tutulamaz.
Bu konudaki diğer haberler:

  Demir Fiyatlarında Büyük Düşüş - (1424 Okuma, 0 Yorum)
  Erdemir'den Yüksek Kâr - (474 Okuma, 0 Yorum)
  Prof. Dr. Kerem Alkin, 'Ekonominin Bugünü Ve Yarını' Konusunda Önemli Açıklamala - (499 Okuma, 0 Yorum)
  Sanayicileri Bekleyen Avantajlar - (6905 Okuma, 0 Yorum)
  Müsiad'dan "Demir Fiyatlarına Müdahale" Çağrısı - (857 Okuma, 0 Yorum)
  AÇS'den İskenderun'a Yatırım - (2740 Okuma, 0 Yorum)
  OSB 'ye Termik Santral - (7230 Okuma, 0 Yorum)
  İsdemir Vakfı'nın Mali Kongresi Yapıldı - (3068 Okuma, 0 Yorum)
  İsdemir'de 20 Bininci Ödül - (378 Okuma, 0 Yorum)
  Tosyalı Holding Türkiye'nin İlk 20 Şirketi Arasına Girmeyi Hedefliyor - (2371 Okuma, 0 Yorum)
  Hatay'ın Vergi Rekortmeni Atakaş - (861 Okuma, 0 Yorum)
  Maliyeciler Denetimlerini Arttırdı - (1267 Okuma, 0 Yorum)
  Müsiad'ın Hatay Şubesi Açıldı - (13554 Okuma, 0 Yorum)
  Doğu Akdeniz'in Kalbi İskenderun'da Atacak - (906 Okuma, 0 Yorum)
  İş Dünyası İskenderun'da Buluşacak - (1264 Okuma, 0 Yorum)
  İSDEMİR, 1.3 Milyar Dolarlık Yatırımı Bitirdi - (2268 Okuma, 0 Yorum)
  Tpao, Akdeniz'e Kasımda Açılacak - (656 Okuma, 0 Yorum)
  İsdemir'e Plaket Verildi - (2174 Okuma, 0 Yorum)
  Ekonominin El Bombası - (330 Okuma, 0 Yorum)
  İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin Ormanda Yapımına Devam - (1006 Okuma, 0 Yorum)
  Türkiye, Gemi Üretiminde Dünya 4'üncüsü Olacak - (343 Okuma, 0 Yorum)
  Gazi Taşdelen: 'Türkiye denizci bir ülke haline getirilmeli' - (320 Okuma, 0 Yorum)
  Bülent Kavsak: Hatay Yatırım Bölgesi - (2152 Okuma, 0 Yorum)
  İSDEMİR'de TİS'e İmza - (772 Okuma, 0 Yorum)
  Korku Politikalarından Korkmadı 1.1 Milyar Dolarlık Yatırım İmza Attı - (185 Okuma, 0 Yorum)
  İsdemir'de Toplu Sözleşmelerde Matabaka Varıldı - (203 Okuma, 0 Yorum)
  İskenderun'a Dev Yatırım - (1538 Okuma, 0 Yorum)
  Ege ve Batı Akdeniz Balıkçıları İskenderun Körfezine Yöneldi - (376 Okuma, 0 Yorum)
  Balık Çiftliği Kurmak İsteyenler İskenderun Körfezine Yöneldi - (208 Okuma, 0 Yorum)
  Tim Başkanı: İskenderun Limanını da İhracatçıların Alması için Çalışma İçindeyiz - (185 Okuma, 0 Yorum)
  İMKB-30'da Kârını En Çok Artıran Şirket Erdemir - (322 Okuma, 0 Yorum)
  Liman modernize edilmeli - (212 Okuma, 0 Yorum)
  Körfeze Tersane Kurulacak - (4253 Okuma, 0 Yorum)
  Özelleştirme Dosyası Başbakanlık'ta Onay Bekliyor - (2774 Okuma, 0 Yorum)
  Liman Kasım Ayında Rekora İmza Attı - (467 Okuma, 0 Yorum)
Site Menu
AnaSayfa Şehir Rehberi
Haberler Firmalar
Hava Durumu Okullar
Spor İnsan Kaynakları
Sinema Emlak
Yerel TV Otomobil
Namaz Vakitleri Tatil Fırsatları
Nöbetçi Eczane Forum
E-Mail Arkadaş
Mobil Eğlence E-Kart
Arama Galeri
Üye Ol Video
Üyeler Astroloji
Sitemiz Oyun
Sık Sorulanlar Asker
Reklam Blog
Sitene Ekle Gruplar

Hava Durumu

Detaylar için tıklayın.

Gazete Sayfaları

Kose Yazilari

Bülent Akbay
İKTİDAR POLİS SEVER


Necip Melayim
Trafik Canavarını Durduracak Işık


Utku Canalp
Hz. Ömer den 10 Altın Öğüt


Reklam
Milimetrik Tasarım

Canlı Yayın

Telefon Rehberi
İsim Soyisimden Ara

Firma İsminden Ara

Günlük Faliniz

Burcunuzu seçin, falınızı okuyun

Muneccim.com 'un katkılarıyla


Anket
Sitemizin yeni halini nasıl buldunuz?

Çok güzel
İyi
Fena değil
Kötü



Sonuçlar
Anketler

Toplam Oy: 254
Yorum: 0

Forumlar
 Tek Dostun
(449 gösterim, 0 yanıt)
 Tatlı Bir Ezgi
(431 gösterim, 0 yanıt)
 Tanışma
(413 gösterim, 0 yanıt)
 Ta ki Aşk Oluncaya Kadar
(373 gösterim, 0 yanıt)
 T u ğ ç e
(451 gösterim, 0 yanıt)
 Adamlar
(413 gösterim, 0 yanıt)
 Adı Hayat
(421 gösterim, 0 yanıt)
 Adı Barış Olacak
(402 gösterim, 0 yanıt)
 Adı Belli
(399 gösterim, 0 yanıt)
 Adı (mut)suzluk
(370 gösterim, 0 yanıt)

Haberler   İnteraktif   Hesabım
İskenderun Haberleri Türkiye Haberleri Dünya Haberleri
Hatay Haberleri Siyaset Haberleri Ekonomi Haberleri
Eğitim Haberleri Kültür-Sanat Haberleri Etkinlik Haberleri
Magazin Haberleri Yaşam Haberleri Sağlık Haberleri
Teknoloji Haberleri Spor Haberleri  
 
Haber Gönder Haber Arşivi Haber Yazdır
Köşe Yazıları Galeri Video
Sinema Forum İlan
Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Hava Durumu
Canlı Yayın Anketler  
 
Üyelik Ol
Üye Girişi
Şifremi Unuttum
Özel Mesajlarım
Üye Listesi
 
 
© 1999-2008 Tüm Hakları Saklıdır. İskenderunum.com | Yasal Haklar & Kullanım Sözleşmesi
Bu sitede kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içerikler İskenderunum.com\'un izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle kullanılamaz ve çoğaltılamaz.